Lidt om os...

DEN HVIDE ORKIDE

Hos Den Hvide Orkide, værner vi om det thailanske køkken med stolthed! Vi vil stille vores kunder tilfredse med en smagsoplevelse fra det thailandske køkken, som normalt kun kan opleves i Thailand. Vi forkuser på maden og gæsten! Hos den hvide Orkide, syntes vi det er vigtigt, at bevare det thailandske madkultur, og den vil vi gerne dele sammen med resten af Aarhus.

Vi vil prøve så godt som muligt, at skabe et dynamisk billede af et thailandsk køkken i hjertet af Aarhus. Du finder os nærmere bestemt på sønder alle 20, 8000 Aarhus C.


MANDEN BAG GRYDERNE..

Manden bag gryderne, samt ejer og køkkenchef af Den Hvide Orkide, hedder Mongkon Sebastian Stentoft. Mongkon, har arbejdet med mad i rigtig mange år - han har blandt andet arbejdet med sushi, og specialiseret sig indenfor dette, de seneste 3 år i Aarhus før restauranten blev til en realitet i 2016.

Konceptet bag maden, er meget simpelt! Så simpelt, at man som gæst skal føle sig i hjemmelige omgivelser, og føle man er inviteret ind i et thailandsk hjem fyldt med charme og kulturelle oplevelser i gastronomiens ånd. Mongkon, elsker at værne om sine kunder, og vise hvad han kan præstere i køkkenet. Han har mere end 16 års erfaring i det thailandske køkken. Han har lige siden han kunne stå på to ben, hjulpet familien med madlavning. Mongkon har været indehaver og køkkenchef i mere end 7 år i Thailand. Når du bestiller maden, har du også mulighed for at se på vores hjemmeside, med billeder samt beskrivelse, som på forhånd viser de forskellige retter som tilbydes i restauranten. Du har mulighed for at købe direkte online via vores hjemmeside, og vise kvitteringen på dagen du besøger os som gæst i restauranten. Du er også velkommen til at kontakte restauranten for øvrige henvendelser.


Telefon

86 17 17 01